Uudised meie tegemistest

Üks tore briti härrasmees andis meile oma vana plaadikogu, mis nüüd siis läheb müüki. Plaate on umbes 150, pluss 50 seitsme tollist. Vinüülid on eranditult heas või väga heas korras.  Plaadid on erinevatest valdkondadest, kuid siiski on domineerivam rock ja soul. Peale selle andis ta meile Selveri paberkoti täis vanu ja uuemaid kassette, et kellel on huvi siis saab ka neid.

Peale selle panime inimestele vaatamiseks ja ka müügiks üles hobikunstnik Marvin Jakani kolm teost mis nüüd ilutsevad meie seintel.

Nii et tulge külastage meie poodi! Leiame teile kindlasti midagi meelepärast!

Üks kõige väiksem pilt on siinmarvin1

Sinise Esmaspäeva Plaadisoovitus

Fleetwood Mac. Briti-Ameerika rokk bänd mis moodustati 1967.aastal. Nende koosseis on pidevalt muutunud ning nende kuulsus lainetanud nagu matemaatika tunnist tuttav kõverik x-y skaalal. Bändi algkooseisust on praeguseks järgi ainult nimitrummar Mike Fleetwood. Nende üks edukaim periood oli 1960ndate lõpul, kui toimus briti bluusi buum. Peter Green, kitarrist, oli see mees kes viis nad edu tippu oma mahlaste bluusikäikudega. Teine  periood oli 1975-1987 aastatel, kui nad olid rohkem popmuusikale orienteerunud. Siis tegid bändis kaasa Christine McVie, Lindsey Buckingham ja Steve Nicks, kellel kõigil on ka väga mainekad soolokarjäärid, kuid siiski on nad kõige rohkem tuntud oma osalusega bändis. Enne 75’ndaid oli neid 4 aastat suhteliselt tagasihoidlik faas kui bändis tegi kaasa Bob Welch. Ka peale 90ndate algust on nende bänd saanud vähese tähelepanu osaliseks. Koosseis muutus palju ning hiljuti lahkus ka Christine McVie.

Praegune koosseis:

  • Stevie Nicks – vokaal
  • Lindsey Buckingham – kitarr, vokaalid
  • John McVie – bass
  • Mick Fleetwood – trummid, löökpillid.

Poes on meil nende albumitest olemas:

Rumors-1977 aasta, mis oli ilmumise hetkel ülemaailma chartides esikohtated (saksamaal oli millegipärast kuues) ning saavutas 10 kordse plaatinumi.

Tusk (2xlp)-1979, oli küll vähem edukas, kuid siiski hea. Album oli veidi rohkem eksperimentaalne kuna bändi liige Lidnsey Buckingham otsustas tuua loomingusse punk roki ja new wave’i mõjutusi. Saavutas ühekordse plaatinumi.

Mirage– 1982, mis anti välja peale nende Tusk albumi tuuri, bänd oli ajutiselt kolinud Prantsusmaale, et lindistada albumit. Sel ajal saavutasid ka soolokarjääriga edu Nicks ja Buckingham.

Peale nende on kaks laiv albumit aastatest 1970 (Live in Boston) ja Green Manalishi Live, mille kohta ma infot ei leia, kuid mis on saksa press (commanderi leibeli alt)

On kakaks Best of kogumiku- The History of Fleetwood Mac (Vintage Years), The Best of Fleetwood Mac ning Mick Fleetwoodi üks soolo album The Visitor.

Üks minu lemmikuid lugusid Black Magic Woman.

Kirbuturg Telliskivi Loomelinnakus

n835905592_2745597_831

Laupäeval, 11.07.09, Toimub Telliskivi Loomelinnakus kirbuturg, kuhu ka meie suundume oma plaate müüma. Turg algab kell 10 hommikul ja kestab kuni kella kolmeni päeval. Rohkem infot:

www.kirbuturg24.ee

www.telliskivi.eu

Móre – Maailm On Hukas LP tänavamüük

4296more_promo_pic_cover1

Esmaspäeval, 06.07.09, toimub meil poes Móre – Maailm on Hukas LP tänavamüük.Móre tuleb isiklikult kohale ja müüb oma mussi kella 17-19ni ja kes teab, äkki jagab ka autogramme ja vastab ka teie küsimustele.Plaadi hinnaks on 150 krooni.  Peale selle toimuvad ka esitluspeod – sellele on pühendatud 3. juuli Hip Hop Café ning 11. juuli Rakvere Art Café-s toimuv Lejal’Nyte!’

Lisaks Virumaa Poistekoorile teevad albumil kaasa ka Tommy Boy, Stupid F, Rassakas, Maxtract, Gee, Hell Verner ja mahedahäälne Gerda, kes teeb kaasa loos “Ei Kuule Mind?”. Taustad tegi albumile Hash, Gee, Maxtract, Paul Oja, Rassakas, One Shot, 2015, Kalvik ja Sim Kares.

Rohkem infot selle mehe kohta võite lugeda Ehh’ist. Klippe saab kuulata Siit